🌿 Bine ați venit la Evergreen Chalet! Situată în inima zonei turistice Valea Avrigului, la adresa Valea Avrigului nr. 1349A, Avrig, Sibiu, cea mai nouă locație deosebită se pregătește să vă întâmpine cu brațele deschise.

✨ Evergreen Chalet este înconjurată de o oază de liniște și frumusețe naturală, amplasată la poalele munților Făgăraș. Aceasta este recunoscută pentru peisajele sale pitorești, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă deconecta de agitația cotidiană și a vă conecta cu natura într-un mod autentic.

🕊️ Cu facilități excepționale, ne-am propus să vă oferim o experiență de cazare premium în mijlocul naturii. Evergreen Chalet dispune de o capacitate de cazare de 35 de locuri, oferindu-vă 12 camere spațioase, dintre care 10 camere duble și 2 camere triple. De asemenea, vă punem la dispoziție două apartamente generoase, pentru a vă asigura confortul și intimitatea deplină. Fiecare cameră are baie proprie, astfel încât să vă puteți bucura de intimitatea și comoditatea necesare.

👩‍🍳 În cadrul complexului nostru, vă așteaptă un restaurant rafinat, cu o capacitate de 80 de locuri, atât în interior, cât și pe terasele exterioare. Aici puteți savura preparate delicioase pregătite cu pasiune de către bucătarii noștri talentați. Conceptul nostru minimalist pune pe primul loc funcționalitatea și confortul, creând o atmosferă relaxantă și plăcută pentru toți oaspeții noștri.

✨ De asemenea, Evergreen Chalet vă oferă toate condițiile necesare pentru a organiza evenimentele speciale din viața dumneavoastră. Fie că este vorba despre o nuntă restrânsă, un botez sau o aniversare, suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați momentele importante în amintiri de neuitat.

🤍 Un aspect important de menționat este amplasarea noastră privilegiată, la doar 50 de metri de Brambura Park, renumitul parc de distracții al zonei turistice. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă bucura de aventuri și distracție în timpul șederii dumneavoastră la Evergreen Chalet.

📞 Pentru rezervări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon +40 748 298 346 sau +40 748 298 350. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție și vă va ajuta cu plăcere pentru a vă asigura o experiență memorabilă la Evergreen Chalet.

🌿 Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea naturii și de confortul aparte al locației noastre. Fie ca Evergreen Chalet să devină destinația preferată pentru relaxare și escapade de neuitat în Valea Avrigului!